WAAROM AUTOBEDRIJF COLIJN

Autobedrijf Colijn is al meer dan 25 jaar een begrip in de omgeving Westbroek.
U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, onderhoud en reparatie van uw voertuig.

KLANTGERICHT

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop

UITSTEKENDE SERVICE

Wij denken met u mee

SCHERPE TARIEVEN

Wij zorgen voor hoge kwaliteit met een scherpe prijs

Pand van Autobedrijf Colijn

ONS BEDRIJF

Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf wat al meer dan 25 jaar een begrip in de regio is, Vanwege ons jarenlange bestaan hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Wij zijn trots op onze klantenkring en wij gaan dus ook voor dat extra stukje service zonder het ten koste te laten gaan van de kwaliteit.

Wij houden ons bezig met in & verkoop van nieuw en jong gebruikte auto’s maar ook het onderhoud daarvan, kortom bij Autobedrijf Colijn bent u aan het juiste aders voor uw nieuwe of huidige auto.

Ook kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk advies omtrent het onderhoud en reparatie van uw auto. Wij hebben ervaring met alle merken en kunnen u dan ook de juiste hulp bieden.

Vanwege onze jarenlange ervaring en connecties met andere garagebedrijven beschikken wij altijd over de meest moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij in zeer korte tijd een diagnose stellen.

Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant zijn wij een volwaardige partner in mobiliteit, een partner die zich onderscheidt in kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

U bent van harte welkom in ons bedrijf. U kunt natuurlijk ook eerst telefonisch contact met ons opnemen.

MAAK EEN SERVICE AFSPRAAK VIA ONS FORMULIER

AANGESLOTEN BIJ

© Copyright 2022 Autobedrijf Colijn